Home – New Forums Other discussions Uploading profile images: broken?

  • This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #979190
    Lizosaurus
    Member
    • Total posts: 7
    Up
    0
    ::

    Hi Guys!

    I joined FlyingSolo on Friday last week (yay!) and noticed at the time that the image uploaders for my personal profile photo and directory listing photos weren’t working.

    I am trying to upload images that match the exact dimensions and are under the maximum size requirement.

    I can browse and select my photo, but when I select to upload I just get the loading circle. Minutes (and hours) later, it doesn’t get any further.

    I tried again this morning with the same issue.

    I’m running Windows 7 SP1, using Firefox 13.0.1.

    Is this a known issue? Is there something really obvious I’m missing?

    Kind Regards,

    Liz.

    #1112700
    Anonymous
    Guest
    • Total posts: 11,464
    Up
    0
    ::

    Hi Liz,

    I know we had some issues with new images on other parts of the site over the weekend, but I’m not sure if profile images have been affected too.

    I’ll ask Peter (FS Administrator) to look into it for you – please bear with us for a bit, and I’ll get an answer for you ASAP.

    Sorry for the inconvenience :(

    Jayne

    #1112701
    Lizosaurus
    Member
    • Total posts: 7
    Up
    0
    ::

    No probs! Thanks for letting me know :)

    #1112702
    Peter – FS Administrator
    Member
    • Total posts: 1,889
    Up
    0
    ::
    Lizosaurus, post: 125619 wrote:
    No probs! Thanks for letting me know :)

    Hi Liz,
    Sorry :( this appears to be a glitch our end with the image uploader. We’re looking at it now so hopefully will be fixed v soon
    Peter

    #1112703
    Peter – FS Administrator
    Member
    • Total posts: 1,889
    Up
    0
    ::

    Hi Liz,
    Just letting you know that the image problem should all be fixed now, so you can upload your images.
    Any problems at all just send me a PM and we can help.
    Sorry about the inconvenience.
    Cheers
    Peter

    #1112704
    Lizosaurus
    Member
    • Total posts: 7
    Up
    0
    ::

    Awesome! Just tried again and it worked perfectly.

    Thanks very much for your assistance!

    Kind Regards,

    Liz.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.